...s-a obtinut 4,5 cm din doza de 4 luni...
Ma simt mai increzator acum...
- Eric Albu, GL

In 2 luni de administrare Pilule Vimax am reusit sa castig 3 cm! Dorinta mea sexuala a crescut grozav precum si durata actului sexual...
- Mihai Costea, TM

Cam in 3 saptamani de administrare de pilule am remarcat o crestere notabila in circumferinta si in cateva saptamani a inceput sa creasca...
- Paul Viziru, VL


Noi intelegem nevoia de intimitate si o respectam strict. De aceea, toate comenzile dvs. sunt transportate in ambalaje obisnuite fara indicatii legate de produsul pe care l-ati comandat.

TRANSPORTUL
Posta:
Pentru orice livrare se percepe o taxa de 10 RON, oriunde in Romania. Transportul va fi efectuat de catre Posta Romana, aceasta acoperind in mod normal, orice punct din tara in maxim 4 zile restul locatiilor. Plata se face la oficiul posta, in momentul ridicarii coletului.
Se plateste la Oficiul Postal in momentul ridicarii coletului.
 

 

Curierat Rapid:
Pentru orice livrare se percepe o taxa de 25 RON, oriunde in Romania. Transportul va fi efectuat de catre FanCourier, aceasta acoperind in mod normal, orice punct din tara in maxim 1 zi pentru orase si, respectiv, 2 zile pentru restul locatiilor.In momentul livrarii, veti fi contactati de catre agentii FanCourier pentru a stabili, de comun acord, ora si locul de livrare.
Se plateste in momentul ridicarii coletului.
 
 

Aceste afirmatii nu au fost evaluate de catre FDA sau oricare alta agentie guvernamentala. Acest produs nu este folosit pentru a diagnostica, a trata sau a preveni o boala. Indivizii din aceasta reclama au avut rezultate extraordinare. Dar asa cum indivizii sunt diferiti, si rezultatele sunt diferite.